Çalıştaya davet: Gündem belirleme çalıştayı 1 Temmuz'da gerçekleştirilecek

Türkiye’de gündem belirleme kuramı çerçevesinde araştırmalar yürüten akademisyenler 1 Temmuz'da düzenlenecek çalıştayda buluşuyor. Çalıştayımıza ilgi duyarsanız sizi, “Medyadan Zihnimize: Üçüncü Aşama Gündem Belirleme Türkiye Araştırması” başlıklı araştırma projemiz kapsamında organize ettiğimiz bulguların paylaşılması ve tartışılması çalıştayımıza davet etmek istiyoruz.



Web sitemizde ayrıntılarına ulaşabileceğiniz projemiz, TÜBİTAK Sosyal Bilimler Araştırma Grubu 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen 120R028 numarasıyla desteklenmektedir. 

1 Temmuz 2022 Cuma günü, 14.00-17.00 saatleri arasında çevrimiçi gerçekleştirilecek olan çalıştayımıza katılmak isteyen davetlilerimizin, okuduğunuz bu maile yanıt vermelerini ve katılacaklarını bildirmelerini rica ediyoruz.

Çevrimiçi toplantı adresi, gönderilecek maile yanıt olarak daha sonra sizlere iletilecektir. Toplantıda yapılacak görüşmeler kayıt altına alınacak olup bilimsel araştırma raporumuzda, çalıştay bulguları olarak değerlendirilecektir. 

Oldukça yeni sayılabilecek üçüncü aşama gündem belirleme araştırmaları kapsamında yürüttüğümüz araştırmamızın dünyada bugüne dek gerçekleştirilen en kapsamlı akademik çalışma olduğunu belirtmek isteriz. Elde ittiğimiz çarpıcı sonuçların ulusal ve uluslararası literatürde büyük ses getireceğini düşünmekteyiz.

İlgileriniz ve katılımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz. Katılımın oldukça sınırlı sayıda tutulacağını da belirtmek isteriz.

 

ARAŞTIRMA EKİBİ
 

Prof. Dr. Erkan Yüksel,

Yürütücü, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi

Prof. Dr. Abdullah Koçak,

Araştırmacı, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, Araştırmacı

Prof. Dr. Nuray Gökçek Karaca,

Araştırmacı, Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi

Doç. Dr. Ali Emre Dingin,

Araştırmacı, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi

 

PROJE DESTEK EKİBİ

 

Doç. Dr. Sinan Aydın, Anadolu Üniversitesi AÖF

Zeynep Ünel, Bursiyer, Anadolu Üniversitesi

Çisil İpekçi, Bursiyer, Anadolu Üniversitesi

Aynur Çam, Bursiyer, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

Bünyamin Uzun, Bursiyer, Anadolu Üniversitesi

Gözde Yardım, Bursiyer, Anadolu Üniversitesi

 
 

İLETİŞİM

 Prof. Dr. Erkan YÜKSEL

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi, Eskişehir

e-posta: eyuksel@anadolu.edu.tr / eyuksel2@gmail.com

Tel: 0 222 335 08 81 / 52 60

GSM: 0545 245 26 55

 

Web: https://medyadanzihnimize.blogspot.com/

Twitter: Medyadan Zihnimize / @MedyadanZ


Bu çalıştay, TÜBİTAK tarafından kabul edilen 120R028 nolu, “Medyadan Zihnimize: Üçüncü Aşama Gündem Belirleme Türkiye Araştırması” başlıklı proje kapsamında desteklenmektedir.