Sabri Ülker Vakfı Beslenme ve Sağlık İletişimi Konferansı'na katıldık

TÜBİTAK SOBAG tarafından desteklenen "MEDYADAN ZİHNİMİZE: Üçüncü Aşama Gündem Belirleme Türkiye Araştırması" başlıklı ve 120R028 numaralı araştırma projemizin Covid 19 salgınına ilişkin ilk bulgularını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyoruz. Proje Yürütücümüz Prof. Dr. Erkan Yüksel, Sabri Ülker Vakfı Beslenme ve Sağlık İletişimi Konferansı'nda ilk bulgularımızı kamuoyu ile paylaştı. Online gerçekleştirilen konferansa YouTube üzerinden erişmek mümkün.


TÜBİTAK SOBAG tarafından desteklenen "MEDYADAN ZİHNİMİZE: Üçüncü Aşama Gündem Belirleme Türkiye Araştırması" başlıklı ve 120R028 numaralı araştırma projemizin Covid 19 salgınına ilişkin ilk bulgularını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyoruz.

Proje Yürütücümüz Prof. Dr. Erkan Yüksel, 7 Aralık 2021 tarihinde Sabri Ülker Vakfı tarafından organize edilen Beslenme ve Sağlık İletişimi Konferansı'nda ilk bulgularımızı kamuoyu ile paylaştı.

Online gerçekleştirilen konferansa YouTube üzerinden erişmek mümkün:







 Yüksel, E. (2021). “Küresel Salgınlar ve Medya”, Sabri Ülker Vakfı Beslenme ve Sağlık İletişimi Konferansı (Online). 7 Aralık 2021.